ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ

 

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ

 

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ KATA ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ»

 

ΓΙΑ 14 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ 1992 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2006, ΑΓΟΡΑΖΑΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΩΣ ΨΑΡΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΑΤΕ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ, ΤΑ 850 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΗΤΑΝ ΨΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ 150 ΓΡ ΗΤΑΝ ΕΠΙΠΑΓΟΣ (= ΚΡΟΥΣΤΑ ΠΑΓΟΥ = ΝΕΡΟ!!!), ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΠΛΗΡΩΝΑΤΕ ΩΣ ΨΑΡΙ!!!  ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΝΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΑΤΑΓΜΑ 290/92 ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΠΑΓΟ  (ΝΕΡΟ) ΩΣ ΨΑΡΙ!!!!

ΤΟ 2001 ΟΜΩΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ Η ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ 98/6/ΕΚ (ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΑ Ζ1-404), Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΠΑΓΟΥ ΩΣ ΨΑΡΙ.

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ 17/2003 ΤΟΥ Κ. ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΚΑΙ 4/2004 ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΑΝ ΤΗΝ Ζ1-404. ΕΓΩ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟΠΙΣΤΑ, ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ, ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ. 

ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ 2004 ΟΜΩΣ, ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΠΟΝΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΛΛΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ, ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ Η Α.Δ. 4/2004 ΠΑΡΑΒΙΑΖΕ ΤΗΝ Ζ1-404. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΩΣ ΤΟΝ Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΑΓΝΟΗΣΕ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΓΝΟΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΣΕΛΙΔΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ CITYPRESS (12/05), ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο Κ. ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΥΠΕΒΑΛΕ ΔΥΟ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΠΑΓΟΥ ΩΣ ΨΑΡΙ, ΟΤΙ «στην ουσια αποτελει απατη και αποβαινει σε βαρος του καταναλωτη»!!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ Ο Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΝΑΛΗΘΩΣ ΚΑΙ  ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΜΟΥ WWW.TANGARA.GR.

ΤΟ 2006 ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. ΕΤΣΙ, ΤΕΛΙΚΑ,  Ο Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ 4/2004 ΜΕ ΤΗΝ 4/2006 ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ Ζ1-404, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ!!

ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ 2005, ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. H ΕΝΟΧΗ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΗ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑΤΙ, ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙ 2 ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΗ, ΗΡΝΕΙΤΟ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ Ζ1-404 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΣΕ ΑΝΑΛΗΘΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!

ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΥΝΕΠΩΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ, ΟΤΙ Ο Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ!  ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΝΟ Η ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟ 30 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Κ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 86 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 3 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΣΑΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ!  ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΑΝΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ Η ΑΞΙΟΠΟΙΝΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΣΚΗΣΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ!

ΝΟΙΩΘΩ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΚΑΛΥΨΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΔΙΚΙΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ. ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΓΙΑ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΑΣ. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!

AKOMH MIA ΦΟΡΑ. ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ (ΜΒΑ)

DIMITRIS@TANGARA.GR          WWW.TANGARA.GR       694 55 47 109