Προσωπική Μαρτυρία – “Πώς έριξα τη χοληστερίνη μου”

Το 2004, αρχες Μαρτιου, εμαθα τι ειναι ο δεικτης μαζας σωματος. (ΔΜΣ)

Οταν ζυγιστικα το βαρος μου ηταν 96 κιλα και αφου το υψος μου ειναι 1.75 μετρα διαπιστωσα προς μεγαλη μου εκπληξη οτι ο ΔΜΣ ηταν πολυ πανω απο το 25 δηλαδη ημουν οχι ΑΠΛΑ υπερβαρος αλλα παχυσαρκος.

Απο τοτε ξεκινησα προγραμμα διαιτας βασισμενη στη συμβουλες της υγιεινης διατροφης της MayoClinic.com.

Με λιγα λογια αλλαξα τη διατροφη μου και εβαλα στη ζωη μου περισσοτερο ψαρι, λαχανικα, και πολλα φρουτα και λιγοτερο κρεας, δηλαδη μονο μια μεριδα την εβδομαδα. Επισης εκοψα τα αλλαντικα, τα τυρια, τα γλυκα δηλαδη γενικα τροφες που μας φορτωνουν κορεσμενα λιπη και θερμιδες.

Σας συμβουλευω να επισκευθειτε το site της MayoClinic.com. και να γινετε συνδρομητες (ειναι δωρεαν) αν σας ενδιαφερει η υγεια σας.

Απο επιστημονικη περιεργεια ηθελα να διαπιστωσω αν πραγματι τρωγωντας περισσοτερα λιπαρα ψαρια δηλαδη περισσοτερη περκα θα επεφτε η χοληστερινη μου λογω των ω-3 οξεων στα οποια ειναι πλουσια η περκα.

Τα αποτελεσματα των εξετασεων απεδειξαν οτι ο ισχυρισμος οτι τα ω-3 οξεα ριχνουν την χοληστερινη ειναι αληθινος. Διαβαστε επισης στο site μας την επιβεβαιωση του FDA (Αμερικανικος Οργανισμος Τροφιμων) οτι τροφες που περιεχουν EPA + DHA μειωνουν τον κινδυνο εμφραγματος. Η περκα ειναι πλουσια σε EPA + DHA ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Ω-3 ΛΙΠΑΡΑ ΟΞΕΑ.

Τα EPA + DHA ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ!!!! ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΛΙΠΑΡΑ ΨΑΡΙΑ, ΟΠΩΣ Η ΠΕΡΚΑ!!!!

Και επειδη τα ω-3 ειναι ευαισθητα σε υψηλες θερμοκρασιες παντοτε τα ψαρια μου τα μαγειρευω ειτε σουπα ειτε στο φουρνο!!!!

Σημερα φεβρουαριος 2005 ειμαι 81 κιλα. Συνεχιζω την υγεινη διατροφη μου και στοχος μου ειναι να πεσω στα 75 κιλα. Ολες οι διαφημισεις που ακουτε για να χασετε κιλα ειναι ψεματα. Πολυ μεγαλα ψεμματα. Για να χασετε κιλα θα πρεπει να καψετε περισσοτερες θερμιδες απο οσες παιρνετε. Θα πρεπει να αλλαξετε την διατροφη σας. Να βαλετε περισσοτερο ψαρι, λαχανικα, φρουτα και περισσοτερη γυμναστικη. Ειναι τοσο απλο. Εγω τα καταφερα.Μπορειτε και σεις!!!!!

Μη ξοδευετε τα λεφτα σας στους απατεωνες! Αγοραστε μια ζυγαρια και αλλαξτε διατροφη. Βαλτε την περκα στη ζωη σας.
Για το καλο σας.
Αν εχετε ερωτησεις η σχολια στειλτε μου ενα email.

Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον σας.

Με ευγενικους χαιρετισμους

Κος Τανγκαρα.

 Αποτελέσματα Εξετάσεων

Πρίν το πρόγραμμα δίαιτας – Μετά το πρόγραμμα δίαιτας – Ένα χρόνο μετά

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top